AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kepçe görmek

Kahve falında altın kepçe görmek

Kahve falında altın kepçe görmek iş projelerinin gerçek olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında altın kepçe gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Kahve falında kepçe altında kalmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında altın kepçe görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine inanılır.

Kahve falında kepçe kulak görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kepçeyle çorba içmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık kepçe görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kepçe kullandığını görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Kahve falında çorba kepçesi görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kepçe iş makinası görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir