AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının düştüğünü görmek

Kahve falında kulağının düştüğünü görmek

Kahve falında kulağının düştüğünü görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağının düştüğünü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere farklı açıdan yaklaşmalısınız.

Kahve falında kulağının düştüğünü görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kulakta kurtçuk görmek günahların af olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kendi kulağını kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağını kıllı görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kulağının koptuğunu görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kulağında küpe görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sağ kulak görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağına konuşmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir