AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kulağının koptuğunu görmek

Kahve falında başkasının kulağının koptuğunu görmek

Kahve falında başkasının kulağının koptuğunu görmek hasretin biteceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, mirasa, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kulağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında kulağına ezan okunmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında kulağı duymamak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında kulağa kaçan görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında kulağının kanadığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağını kirli görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kulakların büyüdüğünü görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağına fısıldamak iş sahibi olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak pamuğu görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir