AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına konuşmak

Kahve falında kulağına konuşmak

Kahve falında kulağına konuşmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağına konuşmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kulağa konuşmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan kulağa konuşmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağına konuşmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kulağında küpe görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına inanılır.

Kahve falında kulak pisliği görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kulağını çekmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak içinde kıl görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulakta kıl görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir