AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ kulak görmek

Kahve falında sağ kulak görmek

Kahve falında sağ kulak görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sağ kulak gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Kahve falında sağ kulak görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, çok güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağa bakmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ gözünün kör olduğunu görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ kol görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sağ kişiyi ölmüş görmek işlerin de yolunda gideceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elinin kaşındığını görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir