AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta kurtçuk görmek

Kahve falında kulakta kurtçuk görmek

Kahve falında kulakta kurtçuk görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kulakta kurtçuk gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Kahve falında kulakta kurt görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulakta kurtçuk görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak deliği görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, başarısının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kulağa giren böceği görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına inanılır.

Kahve falında kulağında küpe görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayar kulaklığı görmek isteklerine kavuşacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulak koptuğunu görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin kulağında küpe görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir