AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını kıllı görmek

Kahve falında kulağını kıllı görmek

Kahve falında kulağını kıllı görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, prestij kazanılacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağını kıllı gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında kulak kılı temizlemek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağı kıllı görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işarettir.

Kahve falında kulağın kıllandığını görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında kulağından kıl koparmak dünya malı edineceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak içinde kıl görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına işarettir.

Kahve falında kulağında kıl görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında kulak kıllarını kesmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında kulağını kıllı görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir