AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kulağında küpe görmek

Kahve falında kendi kulağında küpe görmek

Kahve falında kendi kulağında küpe görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bolluk içinde yaşayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Kahve falında kendi kulağında küpe gördüyseniz:

  • Anlaşmalarınızın, resmi belgelerinizin veya kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz bütçe yapmanızı veya para biriktirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kulağında altın küpe görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak küpesi görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulakta küpe görmek başarılarının devamlı olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında kulağında küpe görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, zorluklarının biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir