AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının çatladığını görmek

Kahve falında kulağının çatladığını görmek

Kahve falında kulağının çatladığını görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işarettir.

Kahve falında kulağının çatladığını gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında kulağının çatladığını görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynanın çatladığını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camın çatladığını görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatladığını görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işarettir.

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağının çatladığını görmek daha pozitif biri olacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında binanın çatladığını görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir