AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatladığını görmek

Kahve falında evin çatladığını görmek

Kahve falında evin çatladığını görmek çaresiz hallere düşeceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yeni işler alacağına yorulur.

Kahve falında evin çatladığını gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Kahve falında evin çatladığını görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek maddi zararını karşılayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında topuğunun çatladığını görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine işarettir.

Kahve falında camın çatladığını görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir