AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuzun çatladığını görmek

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, küslerin barışacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, eline haram para geçeceğine alamet eder.

Kahve falında karpuzun çatladığını gördüyseniz:

  • Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz.

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişi çatlamak biraz dinleneceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatladığını görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında alyansın çatladığını görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Kahve falında alyansının çatladığını görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında göbeğin çatladığını görmek sevgisinin artacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtanın çatladığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalettir.

Kahve falında ellerinin çatladığını görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir