AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynanın çatladığını görmek

Kahve falında aynanın çatladığını görmek

Kahve falında aynanın çatladığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında aynanın çatladığını gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Kahve falında aynanın çatladığını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında elinin çatladığını görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, işlerin bozulacağına delalettir.

Kahve falında camın çatladığını görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek nice noksanlık içinde olduğuna, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet eder.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarların çatladığını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonun camının çatladığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişin çatladığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir