AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın çatladığını görmek

Kahve falında binanın çatladığını görmek

Kahve falında binanın çatladığını görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın çatladığını gördüyseniz:

  • Hangi konularda ekstra beklentiler içerisindeyseniz kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında binanın çatladığını görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin çatladığını görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün çatladığını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağının çatladığını görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında telefonun çatladığını görmek herkesin takdirinin toplanacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet eder.

Kahve falında ön dişin çatladığını görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir