AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında kulağa bir şey söylemek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa bir şey sokmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet eder.

Kahve falında kulağından taş çıkarmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına inanılır.

Kahve falında kulak pisliği çıkarmak keyifli sohbetler edeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında kulağından ip çıkarmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir