AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak pisliği çıkarmak

Kahve falında kulak pisliği çıkarmak

Kahve falında kulak pisliği çıkarmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, hayırlı bir yola girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak pisliği çıkarmak gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Kahve falında kulak pisliği çıkarmak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dualarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak pisliği yemek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak pisliği görmek çok hayırlı işlere gireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret eder.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında kulağından taş çıkarmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işarettir.

Kahve falında kulağından böcek çıkarmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, yağmur yağmamasına delalet eder.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir