AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağından taş çıkarmak

Kahve falında kulağından taş çıkarmak

Kahve falında kulağından taş çıkarmak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bunalıma gireceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında kulağından taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi veya konuşmaları manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kulağından taş çıkarmak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına inanılır.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak gülmek suretiyle şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kulağından böcek çıkarmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak rahata erileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulur.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak uygulayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağından ip çıkarmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kulak pisliği çıkarmak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir