AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa bir şey sokmak

Kahve falında kulağa bir şey sokmak

Kahve falında kulağa bir şey sokmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, donanımlı kılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağa bir şey sokmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir.

Kahve falında kulağa bir şey sokmak gelirinin artacağına, sıkıntının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağa bir şey söylemek hile ile mal elde edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne parmak sokmak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kolunu arı sokmak güzel gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini akrep sokmak işsizin iş bulacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir