AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek, destek olmak veya asistanlık yapmak isteyen kişiler olsa da, nereden başlayacaklarını bilemiyor olabilirler.

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak doğru haber almaya, umutlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, yenileneceğine ve can bulacağına alamet eder.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak dertlerinin sona ereceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kulağında küpe görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağına küpe takmak işinin en iyisi olacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir