AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağında sivilce görmek

Kahve falında kulağında sivilce görmek

Kahve falında kulağında sivilce görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında kulağında sivilce gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kulakta sivilce görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında kulağında sivilce görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu sivilceli görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bacakta sivilce görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına alamet eder.

Kahve falında başta sivilce görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında dilinde sivilce görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir