AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu sivilceli görmek

Kahve falında vücudunu sivilceli görmek

Kahve falında vücudunu sivilceli görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunu sivilceli gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınızı uygulamaya koymadan önce kimseye açmayın.

Kahve falında vücudu sivilceli görmek adeta sinirden küplere bineceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda sivilceler görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sırların ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda sivilce görmek geç de olsa huzura erileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu sivilceli görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında vücutta sivilce görmek gelirinin çoğalacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda sivilce görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir