AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde sivilce görmek

Kahve falında dilinde sivilce görmek

Kahve falında dilinde sivilce görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, takdir edileceği işler yapacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında dilinde sivilce gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında dilinde sivilce görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, geri plana düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilinden parça koparmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet eder.

Kahve falında dilinde tüy görmek işlerin açılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında dilinde ip görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilinde yara görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işarettir.

Kahve falında dilinde tüy bitmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilinden kıl koparmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir