AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta sivilce görmek

Kahve falında kulakta sivilce görmek

Kahve falında kulakta sivilce görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, işinde başarılı olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kulakta sivilce gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında kulağında sivilce görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kulakta sivilce görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, problemlere çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, dinde olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında sivilce görmek kazancının bereketleneceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı sivilce görmek ticaret hayatına atılacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü çok sivilceli görmek birçok iş kapısının açılacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir