AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce çıktığını görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalettir.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir