AnaSayfa / Genel / Kahve falında başta sivilce görmek

Kahve falında başta sivilce görmek

Kahve falında başta sivilce görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine delalet eder.

Kahve falında başta sivilce gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Kahve falında başta sivilce görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında başta yaralar görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başta taç görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında başta beyaz örtü görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başta ben görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başta şişlik görmek hayırlı haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında başta çıban görmek güzel işler yapacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir