AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına üflemek

Kahve falında kulağına üflemek

Kahve falında kulağına üflemek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağına üflemek gördüyseniz:

  • Olumlu değişikliklere konsantre olun.

Kahve falında kulağa üflemek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağına üflemek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kazancın sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sura üflemek bazı ortak işlere gireceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pastada mum üflemek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, endişelerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında nefes üflemek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek başarılarının her geçen gün artacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir