AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek tutup mum üflemek

Kahve falında dilek tutup mum üflemek

Kahve falında dilek tutup mum üflemek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, hayırlı haberler getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında mum üflemek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında pasta mumu üflemek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine işaret eder.

Kahve falında pastada mum üflemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muma üflemek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek arkasından gıybet edeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında enseye üflemek ters giden durumların düzeltileceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta üflemek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir