AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına bişey söylemek

Kahve falında kulağına bişey söylemek

Kahve falında kulağına bişey söylemek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağına bişey söylemek gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda istediğiniz yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında kulağa bir şey söylemek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine yorulur.

Kahve falında kulağına bir şey söylemek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında kulağına bişey söylemek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağa söz söylemek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kaldığını söylemek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında kurandan ayet söylemek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine rivayet eder.

Kahve falında balkonda şarkı söylemek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, eşinden yana huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir