AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa söz söylemek

Kahve falında kulağa söz söylemek

Kahve falında kulağa söz söylemek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında kulağa söz söylemek gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizi yapmaya odaklanmanız durumunda olacakları kontrol etme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında kulağa söz söylemek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel söz söylemek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına delalet eder.

Kahve falında birine güzel söz söylemek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında büyülü sözler söylemek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine söz söylemek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında dini sözler söylemek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında söz söylemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisine söz söylemek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir