AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısı akmak

Kahve falında evin çatısı akmak

Kahve falında evin çatısı akmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza alamet eder.

Kahve falında evin çatısı akmak gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Kahve falında evin çatısı akmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, canını ve malını garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kan akmak keder yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret eder.

Kahve falında tavandan su akmak büyük tartışmaların yapılacağına, dileklerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütü akmak fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında gogsunden sut akmak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kan akmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine inanılır.

Kahve falında sümüğü akmak ticaret dünyasında adının yayılacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnu akmak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir