AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda akmak

Kahve falında suda akmak

Kahve falında suda akmak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret eder.

Kahve falında suda akmak gördüyseniz:

  • Evinizde konfora yönelik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında suda akmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına rivayet eder.

Kahve falında gogsunden sut akmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısı akmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzının suyu akmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden süt akmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ayağından kan akmak dünya malına doymak bilmeyeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında vücudundan kan akmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sütü akmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir