AnaSayfa / Genel / Kahve falında muma üflemek

Kahve falında muma üflemek

Kahve falında muma üflemek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, bereketli işlere gireceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında muma üflemek gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mum üflemek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında pastada mum üflemek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında pasta mumu üflemek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında muma üflemek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nefes üflemek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında toz üflemek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze üflemek maddi zararın büyük olacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir