AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına dokunmak

Kahve falında altına dokunmak

Kahve falında altına dokunmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kimse ile tartışmayacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına tabir olunur.

Kahve falında altına dokunmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir, iletişim ağınızı genişletebilir veya geleceğinizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında altına dokunmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne dokunmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, işlerinin iyi gideceğine işarettir.

Kahve falında böceğe dokunmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına yorulur.

Kahve falında sakala dokunmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara dokunmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine işarettir.

Kahve falında kalbe dokunmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında birinin dokunduğunu görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Kahve falında halı dokunduğunu görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir