AnaSayfa / Genel / Kahve falında küllük kırmak

Kahve falında küllük kırmak

Kahve falında küllük kırmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında küllük kırmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizle ilgili doğru kararlar alabilmek, doğru seçimler yapabilmek için kendi başınıza kalmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında küllük kırmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kül tablası kırmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ocakta kül görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında yanardağ külü görmek helal rızık elde edeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kül olmuş ev görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, geniş bir rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sönmüş kül görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işarettir.

Kahve falında evin yanıp kül olduğunu görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde kül görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir