AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül tablası görmek

Kahve falında kül tablası görmek

Kahve falında kül tablası görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kül tablası gördüyseniz:

  • Bazı konuları analiz ederken olunması gerektiğinden daha iyimser yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında cam kül tablası görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına inanılır.

Kahve falında kül tablası görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kül tablasının kırıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kül tablası almak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kül tablası kırmak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sigara tablası görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigaranın külünü görmek mutlulukların yarım kalacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kül olduğunu görmek işlerinin karışacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir