AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kül görmek

Kahve falında beyaz kül görmek

Kahve falında beyaz kül görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, mal mülk edineceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kül gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Kahve falında beyaz kül görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kül tablası almak konforunun artacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak kül görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Kahve falında evinin yanıp kül olduğunu görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kül görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış kül görmek çok mutlu edeceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında küllenmiş ateş görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında kül yağdığını görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir