AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür külü görmek

Kahve falında kömür külü görmek

Kahve falında kömür külü görmek hayırlı bir haber alınacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kömür külü gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Kahve falında kömür külü görmek şansın yüze güleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada kül görmek öz güveninin yerine geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşli kül görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba kül görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin kül olduğunu görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında yanan kül görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Kahve falında islam kül görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında sönmüş kül görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, kişisel kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir