AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kül olduğunu görmek

Kahve falında birinin kül olduğunu görmek

Kahve falında birinin kül olduğunu görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kül olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında cam kül tablası görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocakta kül görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşli kül görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanarak kül olmak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında kül rengi kedi görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küllü su içmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba kül görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kül tablası görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir