AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül karıştırmak

Kahve falında kül karıştırmak

Kahve falında kül karıştırmak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, bahtın açılacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, fal sahibinin muradına ereceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kül karıştırmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Kahve falında kül karıştırmak helal rızıklara kavuşulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ateş ve kül görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kül olmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobanın içinde kül görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sönmüş kül görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında soba ve kül görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında soba külü görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir