AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönmüş kül görmek

Kahve falında sönmüş kül görmek

Kahve falında sönmüş kül görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendisini yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında sönmüş kül gördüyseniz:

  • Belli bir girişim için ihtiyaç duyulan kişiyi, zamanı bulabilir ya da gereken talebi oluşturabilirsiniz.

Kahve falında evinin kül olduğunu görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, uykusuz geceler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara külü görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında kül tablası kırmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında sobadan kül almak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin kül olduğunu görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşli kül görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigaranın külünü görmek sözünde duracağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına inanılır.

Kahve falında küllük kırmak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir