AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül olmak

Kahve falında kül olmak

Kahve falında kül olmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yönlendireceğine, emeğinden hayır göreceğine, çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kül olmak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Kahve falında kül yediğini görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş külü görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işarettir.

Kahve falında yanmış kül görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan kül görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Kahve falında soba külü görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Kahve falında evin yanıp kül olduğunu görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigaranın külünü görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kül dökmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir