AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş ve kül görmek

Kahve falında ateş ve kül görmek

Kahve falında ateş ve kül görmek iyi geçiminin de bozulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalet eder.

Kahve falında ateş ve kül gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında ateş ve kül görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşli kül görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş külü görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küllenmiş ateş görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kül olmuş ev görmek bir fitne çıkarmaya, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında yanardağ külü görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine işarettir.

Kahve falında küllük kırmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalettir.

Kahve falında evinin kül olduğunu görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir