AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfürlü konuşmak

Kahve falında küfürlü konuşmak

Kahve falında küfürlü konuşmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rakiplerinin üzüleceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında küfürlü konuşmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Kahve falında küfürlü konuşmak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanına küfür etmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında birinden küfür işitmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küfür ettiğini görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine küfür etmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında kurana küfür etmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulur.

Kahve falında eşine küfür etmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, başına türlü işler geleceğine delalet eder.

Kahve falında birine küfür etmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, işinde de hep başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir