AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine küfür etmek

Kahve falında birine küfür etmek

Kahve falında birine küfür etmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, işlerin hafifleyeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birine küfür etmek gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Kahve falında küfür duymak hayatının yoluna girmeye başlayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küfür eden görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında kardeşine küfür etmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında ölü birine küfür etmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadına küfür etmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden küfür yemek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında küfürlü sözler işitmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eşine küfür etmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir acı duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir