AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfür ettiğini görmek

Kahve falında küfür ettiğini görmek

Kahve falında küfür ettiğini görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, fırsatların elden kaçacağına, hasret çekileceğine, kendi işinin sahibi olacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında küfür ettiğini gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa harekete geçmeniz, değişiklik yapmanız işe yarayacaksa değişiklikten kaçınmamanız gerekiyor.

Kahve falında başkasının küfür ettiğini görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında birinin küfür ettiğini görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine küfür edildiğini görmek günlerinin güzelleşeceğine, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küfür edilmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kalp kırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin küfür ettiğini görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küfür ettiğini görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Kahve falında küfür edildiğini duymak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir