AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden küfür işitmek

Kahve falında birinden küfür işitmek

Kahve falında birinden küfür işitmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden küfür işitmek gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Kahve falında küfürlü sözler işitmek önünü göremez olacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden küfür işitmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küfür işitmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında laf işitmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında adını işitmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında babadan azar işitmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hocadan azar işitmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşından azar işitmek daha pozitif biri olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir