AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine küfür etmek

Kahve falında ölü birine küfür etmek

Kahve falında ölü birine küfür etmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine küfür etmek gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Kahve falında ölü birine küfür etmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine inanılır.

Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek gelirinin eksileceğine, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye küfür etmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden küfür işitmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küfür etmek istenmeyen olayların olacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin küfür ettiğini görmek bereketin geleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında küfür ettiğini görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, gelirinin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga etmek küfür etmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir