AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına küfür etmek

Kahve falında düşmanına küfür etmek

Kahve falında düşmanına küfür etmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanına küfür etmek gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Kahve falında düşmanına küfür etmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında küfür okumak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine yorulur.

Kahve falında karısına küfür etmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalettir.

Kahve falında birinden küfür duymak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine küfür etmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında küfür eden kadın görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının küfür ettiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına küfür etmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir