AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana küfür etmek

Kahve falında kurana küfür etmek

Kahve falında kurana küfür etmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, büyük başarılara imza atacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kötü günleri geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında kurana küfür etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında kurana küfür etmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında küfür duymak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine küfür edildiğini görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine küfür etmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden küfür duymak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye küfür etmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında küfürlü kavga etmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının küfür ettiğini görmek hastalanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir