AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine küfür etmek

Kahve falında eşine küfür etmek

Kahve falında eşine küfür etmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine küfür etmek gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Kahve falında eşine küfür etmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin küfür ettiğini görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinden küfür işitmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadına küfür etmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küfür eden görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneye küfür etmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına küfür etmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşine küfür etmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir