AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü zeytin görmek

Kahve falında küflü zeytin görmek

Kahve falında küflü zeytin görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü zeytin gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında küflenmiş zeytin görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kazanca kavuşacağına delalettir.

Kahve falında küflü zeytin görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş kaşar görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü un görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü salça görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalettir.

Kahve falında küflenmiş portakal görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş duvar görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir